18 Ağustos 2013 Pazar

Beynelmilel 720p HD indir


Beynelmilel 720p HD indir
Beynelmilel (2006) HD 720p x264 Tek Link indir (IMDB: 7.1)
Beynelmilel afis

http://www.imdb.com/title/tt0893507/

"Mutluluk" ve "O... Çocukları"nın senaristi olan Adıyamanlı Sırrı Süreyya Önder ve "Elveda Rumeli", "Ihlamurlar Altında", "Gülbeyaz" gibi TV dizilerinin yapımcılığını üstlenmiş başarılı sinemacı Muharrem Gülmez'in yönetmenliğini yaptığı 2006 çıkışlı sinema filmi "Beynelmilel", izleyicisini 1980'lere; özgürlüğün, masumiyet ve kuralların Türkiyesi'ne götürüyor.

Gülendam, sokakta çalgıcılık yapan babası ve yaşlı dedesiyle birlikte yaşayan kendi halinde bir kızdır. Mahallenin okumuş çocuğu Haydar'a aşık olan genç adamın Gülendam, siyasal bilimler okumuş olan genç adamın, olduğunu hiç çekinmeden belirttiği 'komünist' kimliğinden ve hazırladığı eylem girişiminden bi'haberdir.

Haydar'ın kendisinden istediği her şeyi yapmaya hazır olan iyi niyetli Gülendam, komünizmi anlatan kitaplar okumakta ve bunları, kızacağını bildiği için babasından gizlemektedir.

Öte yandan, babası Abuzer ve çalgıcı ekibi, sokaktan alınıp profesyonel eğitim sayesinde 'modern orkestra'ya dönüştürülmek üzere biraraya toplatılır ve bir kaç gün sonra kenti ziyaret edecek olan Sıkıyönetim Konseyi için bir konser hazırlığı başlatılır.
Bütün bunlar olurken, Haydar'ın protesto planı da tam bu noktada devreye girecektir; konseyin geldiği gün pankartla eylem yapmaya hazırlanan komünistler, tamamen masum bir kızın aşkının, dolaylı yoldan bir siyasal suça dönüşmesine sebep olacaklardır.

Özgü Namal'ın başrolde yer aldığı yapımda Cezmi Baskın, Umut Kurt, Nazmi Kırık, Bahri Beyat, Meral Okay ve Oktay Kaynarca da rol alıyor. film46.net iyi seyirler diler...

Beynelmilel (2006) indir

Tek Link indir
http://www.letitbit.film46.net/link/Okb


Tek Link indir
http://turbobit.film46.net/link/Uh
Beynelmilel 720p HD indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder